Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    Még párszor lehet, hogy be fogom írni a topikba hátha vannak még akik gondolkodnak a vásárláson és holnap talán meg tudom könnyíteni a döntésüket:

    Kedden hajnal 1-től streamelni fogom az első lépéseket a GTA 5 PC verziójával a csatornámon. Akik esetleg nem maradnak fenn ezért, azok is benézhetnek majd a későbbiekben mert fel fogom tenni a csatornára az éjjel termését és akár kedden napközben is visszanézhető lesz twitchen de lehet, hogy youtube csatornámra is kiteszem az emlékezetesebb pillanatokat.

    Lesz velem legalább egy barátom akivel közösen fogjuk kezdeni de még pár ember jöhet mellénk, teamspeak szerver adott. Privátban lehet jelentkezni a mókára.

    Remélem nem gond a kis önreklám, de nem csak magamért hanem azokért is teszem akik kíváncsiak GTA 5 magyar streamre és videókra.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák