Új hozzászólás Aktív témák

  • HussarF

    addikt

    válasz HussarF #49409 üzenetére

    Ezek már nem azok az idők, amikor esnek a 2000-es táskák esnek és percekig csak állsz, hogy legalább néhány százezer összejöjjön. Most már pillanatok alatt kiosztanak milliókat. Van néhány módszerük.

    A legutóbbi, azt is írtam itt, amikor 5 milla körül kaptam, ott még hangja sem volt a tranzakciónak. Azt cash-be kaptam kb. 20 mp-et maradtam. Idő volt észrevenni, hogy történik valami, mert a yachton álltam és a rádiót basztattam, szóval aközben ki sem írja a pénzt. Csak azt láttam, hogy alul, ahol azt akarom megnézni, hogy melyikkel váltom a rádióállomásokat, folyamatosan a transaction pending pörög és nem látom, hogy mit kéne nyomni. Akkor leesett, hogy baj van, eljöttem a rádiótól és láttam, hogy pörög a pénz.

    Az után kb. 4 napja kaptam nagyobb összeget, 1,2-1,3 milla körül. Ott volt hang, gyorsan fel is tűnt és léptem is gyorsan. Az is cash-be jött.

    Meg ugye a tegnapi... Ott is volt hang, de ott baromi gyorsan jött. 10 mp, de már 6,5 millával beljebb voltam. Ez viszont bankba jött érdekes módon.

Új hozzászólás Aktív témák