Új hozzászólás Aktív témák

  • freeknight

    őstag

    Segal már szépen kielemezte előttem a dolgokat, én üzleti szempontból értékelek.

    Bunkerek közül olyat érdemes venni, ami autópálya közelében van, és a resupply küldik miatt a börtön/sandy shores körüliek érik meg csak. A legdrágább bunker (farmhouse) a legrosszab vétel, nekem az van. Az autópályáról vezet 1 km földút, vagy hegynek fel terepezni kell, ha játékosok üldöznek, nagyon rossz. Helikopterrel leszállni se könnyű, az egész terület fás. Plusz, szinte mindenki azt vette, úgyhogy óriási a tömeg körülötte :D
    Behajtani is nehéz, kerítést át kell törni, plusz, ha lövöldözöl, jönnek rád a farmerek.
    A legjobb bunker eddig szerintem a repülős roncsterep mellett lévő, kényelmesen, 100 méterre van a pályától, full nyitott terep van körülötte, könnyű behajtani is, helivel leszállni is. Én is át fogok oda cuccolni.

    A termelés röviden és tömören: egy vicc. Eddig kb 5 órát voltam ingame, ez idő alatt sikerült kemény 340k-t termelnie (negyed csík), pedig fullos fegyvergyártásra volt állítva. Ez maximum csak zsebpénznek lesz jó az autólopás és az mc mellé.
    Lehet még a termelés mellé a már említett fegyver/jármű fejlesztéseket állítani. Ezt kb az örökkévalóságig tart kifarmolni, tehát mindenképp meg kell majd venned őket. Darabja 250k-ba kerül, jelenleg 44 fejlesztés van, ez azt jelenti, hogy csak a fejlesztésekre el kell majd költened 11 millió dollárt.
    Ami még botrányos ezzel kapcsolatban, hogy a fejlesztéseket teljesen random dobálja, tehát simán lehet, hogy a páncélruha kifejlesztése csak az utolsónak kerül sorra... Én eddig 3-at fejlesztettem, természetesen eddig csak haszontalan skinek jöttek.

    Néhány szó a Mobile Operations Centerről (röviden: moc): ez a már említett nagy kamion. Lehet tuningolni, festetni kívül-belül, és autókázni is vele. Lehet bele venni egy tuningműhelyt, egy férőhelyes garázst, vagy házi ammunationt, persze ebből egyszerre csak 2-t lehet választani. Lakni is lehet benne elvileg, de jobban megéri az első részére fegyverkezelő központot tenni, amivel a mocra épített ágyúkat vezérled.
    A moc óriási csalódás, semmire nem való, nyugodtan kihagyhatod, ha pénzszűkében vagy. Viszont az új fegyverkereskedős küldikhez muszáj megvenni, mivel a küldiket csak innen indíthatod.

    A járművekről Segal már leírta a véleményét, azt én is tartom. Ahogy a ceo-s special járművek, ezek se valók semmire, max szórakozni, pvp-re az insurgentnél és hydránál továbbra sincsen jobb jármű.

    Szigorúan véve az APC a leghasznosabb, de ezt több emberes meló kezelni. A tampa bár nagy tűzerőt képvisel, de mivel egyetlen robbantást se bír ki, ahogy belőni is be lehet... pvp-re pontosan semmi haszna.
    A többi jármű felejtős, azokra nem is vesztegetnék több sort.
    Persze meghajtani jó móka őket, de nem must-have kategória egyik sem.

    Összefoglalva: a pénzkeresős és farmolós része óriási csalódás a dlc-nek. A járművek is, de azokra számítottam, hogy kb csak mókázni lesznek jók.

Új hozzászólás Aktív témák