Új hozzászólás Aktív témák

  • freeknight

    őstag

    Na kicsit tesztelgettünk pár új gunrunningos cuccot pvp-re:

    - Vicces, de a moc a legjobb dlc-s pvp-s "fegyver" :D . Kb elpusztíthatatlan: saccra 10-12 stickyt kibír (pontos tesztet este csinálok), az ágyúi iszonyatos tűzerőt képviselnek, első-hátsó fegyverzet + 2 kezelő ember nagy pusztítást tud csinálni. Ha a páncélozott nyergessel kéred, nagyon nehéz kilőni a sofőrt is (bár minigunnal nem jöttek nekünk, de ezt is teszteljük majd). Negatívum, hogy nincsen semmiféle légvédelme (az ágyúkat csak a vízszintes tengelyen lehet mozgatni), és roppant nehezen irányítható a jármű. Úgyhogy meg kell követnem magam, így már nem olyan haszontalan a moc.

    -Sokan elaléltak tegnap a tampától, ez pvp-re használhatatlan. Simán kiszednek belőle, és egy sticky vagy rpg lövedéktől már robban is. Gyalogos célpontok vagy páncélozatlan kocsik ellen jó, de egy ágyú nélküli insurgent sofőrje egyetlen stickyvel kicsinálja.

    -A légelhárító löveget és az apc-t légelhárító ágyúkkal nem nagyon tesztelgettük, de másoktól úgy hallom, hydra ellen ezek sem érnek sokat.

    -Ami viszont kenterbe veri az összes légelhárító eszközt: MK II Heavy Sniper robbanólövedékekkel. Ezzel nagyon hamar földre lehet kényszeríteni a hydrát. Még mielőtt egyáltalán észrevenne a pilóta, nagyon távolról 2 lövés és viszlát :D

    Még később írok pár gondolatot a moc-ról, meg még értékelem a repülőmotort is, de egyszerre most ennyi :D

Új hozzászólás Aktív témák