Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    mulli86: A szabályzatban világosan leírtuk, hogy a "modderek" nem szívesen látott vendégek a crew sessionökben. Ha ezt az adott egyén nem tudja helyesen értelmezni, akkor az nem a crew tagokat minősíti. Ez egy olyan közösség, akik eleve elítélik azt, hogyha valaki 3rd party appal moddol online, függetlenül attól, hogy okoz-e kárt. Ez kb. olyan, mint amikor a leállósávon száguldozó azzal védekezik, hogy amúgy nem okozott senkinek kárt. A szabályzatban a pontokat direkt lazábban fogalmaztuk meg, de ettől függetlenül a cél világos. Akinek nem tetszik, hogy egy szimpla modmenü használatáért kikerülhet a crewból, az ne használja. Aki pedig nem ért egyet a kirakásával az nyugodtan távozhat önként. Korábban már leírtam, hogy mi a helyzet a Crew-val kapcsolatban, ezt újra belinkelném: [link].

    Többieknek: mielőtt belemegyünk az én apám az erősebb buliba, álljunk meg. Nem szeretnék radírozni a topikban, de ha személyeskedés lesz a vége, akkor annak lesz következménye.

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák