Új hozzászólás Aktív témák

  • PHenis

    senior tag

    válasz bigrock #28233 üzenetére

    Azt nem tudom. Az történik, hogy amíg nem nyúlok hozzá, működik, kb kéthetente jön email, hogy videosignal loss az összes csatornán egyszerre és restart de ez még beleférne nekem. Másfél perc kiesés...
    De ha csatlakozok a hik alkalmazással és nézegetem a stream-eket, pl helyi halón nézem az egyik kamerát es váltok HD-re akkor pár másodperc és restart többnyire. Vagy távoli eléréssel nézem az egyik kamerát sd-ben akkor is előfordul. Olyan is van, hogy hdmi-n nézek vissza valamit, egerészek, tekergetem a timeline-t és restart. Elég idegesítő tud lenni. Random csinálja.
    Vagy egy éve pont külföldön voltam, az asszony otthon egyedül. Zajt hallott éjszaka, meg akarta nézni mizu. A beltéri újraindult és a kezdeti konfig wizard fogadta, nem ment a cucc amíg haza nem értem és állítottam be újra.
    7108ni-q1-8p, 7 kamera van onvif-en.

    NAT mögül nem szeretnék kijönni, [link] itt azt írják havi előfizetés van ha tavoli elérést akarok. Hikvision-nél ugye alapbol jár a hw-hez.

    Azt már nem is hozom szóba, hogy pc-ről nem tudom megnézni a kamerákat, mert a hik beépülőmodul vagy 100 éve nem támogatott egyik böngészőben sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák