-
Fototrend
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
verti1
tag
Köszi! Nincs tapasztalatom Ooni-val. Ez volt az első próbám bármilyen “kemencével”. Toobee-t kell Ooni ügyben kérdezni, neki 12-es Koda-ja van. Erről tudok nyilatkozni csak. Nagyon jól megépített kis sütő. Komolyan körbe van szigetelve, a kő alatt is van. Az égő is nagyon profi, a tetejére fújja a lángot ahol van egy törés. Nagyon szépen forog az egész plafonon a láng. Forgatni kell, 30 mp után fordítani kell. Egyelőre lapáttal csináltam, mert nincs még forgatóm. Lapáttal se bonyolult egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.