-
Fototrend
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
verti1
tag
Sütőben a vaslap jobb egy kicsit mint a kő. Felmelegítve több hőenergiát tárol mint a kő. Amikor kinyitod a sütőt akkor a meleg levegő gyorsan hűl, ezért nem lehet ugye tepsin sütni rendesen. A vaslap ugyan úgy felmelegszik a max hőmérsékletre, de amikor kinyitod a sütő ajtaját, nem dobja el a hőt. Jobban megsül a pizza alja kicsit mint a kövön. Érdemes felülre tenni amennyire lehet, mert akkor a pizza felső része is jobban sül. Ha elektromos a sütő akkor a grill-t is be lehet kapcsolni. Nekem gáz van, abban az első 5-6 perc alatt sül meg kb. Utána a nyitogatás miatt inkább 6-7 perc. Ha több időt hagysz kettő között akkor hamarabb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.