-
Fototrend
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeterAgos
csendes tag
válasz fragola.6035 #155 üzenetére
Szia, küldtem pü-t.
-
PeterAgos
csendes tag
Találtam egy kemence gyártót/forgalmazót, kb. 200 m-re van a házunktól. A jövő héten meg tudom nézni, hogy az életben milyen. Megírom majd, az ár nem tűnik rettenetesnek.
[ Szerkesztve ]
-
PeterAgos
csendes tag
Ilyen konstrukcióval próbálkozott már valaki? A gázgrillünk tudja a 400 fokot, elméletileg akár jó is lehet...
-
PeterAgos
csendes tag
válasz fragola.6035 #257 üzenetére
Ez igen szép. Volna kedved leírni a receptet és a metodikát?
[ Szerkesztve ]
-
PeterAgos
csendes tag
válasz fragola.6035 #260 üzenetére
Köszönöm, szinte hasonló a receptünk, nálunk ugyan a liszt 370g, de tömény rozsliszt. Ma kezd a dagasztó😃 - idáig kézzel kevertük és a rozsliszt igencsak ragad.
-
PeterAgos
csendes tag
Uraim, segítséget szeretnék kérni:
Kezdő pizzásként (gyakorlott kenyeresként) szeretnék 40 dekás San marzano konzervet és 1 vagy 5 kilós kiszerelésben 00-ás pizzalisztet rendelni.
Idáig kb. 3 órám ment rá, a webáruházakban (gusti, egzotikusfuszerek, olaszbolt, olaszetel) vagy egyik vagy másik nincs készleten, vagy adószámot kér, stb.
Tudnátok olyan webáruházat javasolni, ahol magánszemélyként egyszerre meg tudnám rendelni a fentieket?
Előre is köszönöm!(Alternatív javaslatot is szívesen fogadnék, a mamilisztet kivéve .)
[ Szerkesztve ]
-
-
PeterAgos
csendes tag
Végül is, ha tud megfelelő vastagságú alulemezt szerezni, az viszonylag könnyen megmunkálható, azután lehet rá nyelet szegecselni. A Weber viszont örökös darab és praktikus a lapátra fordítható nyél. Ja és ha rákoppintasz, olyan hangot ad, mintha gongot ütöttél volna meg😃
-
PeterAgos
csendes tag
Tanácsot szeretnék kérni: kezdőként felkészültem a pizzázásra. Van duplanullás liszt, San Marzano konzerv, vaslap, minden kutyafüle. Igen ám, de Asszonka kizárólag teljes kiőrlésű liszből sütött kenyeret, stb. eszik.
Létezik olyan pizzarecept, melyben a tészta legalább 70 %-a teljes őrlésű?
Az is érdekelne, hogy aki kovásszal készíti a tésztát, milyen kovászt használ, milyen arányban? (Kenyeret csak kovásszal kelesztünk.)
Előre is köszönöm! -
PeterAgos
csendes tag
válasz mézespálinka #328 üzenetére
Köszönöm, majd próbálkozom😃
-
PeterAgos
csendes tag
Hááát bocsi mindenkitől - nem gondoltam, hogy a tesómnak ennyire nincs fogalma a pizza méretéről. Vett nekem egy 13x13 cm-es lapátot. Üzenetben még rendes "nagy" méret volt. Azt hiszem, egy ideig nem ajánlgatok pizzalapátot a fórumon
Úgyhogy ne rohanjatok ezért a Metróba...[ Szerkesztve ]
-
PeterAgos
csendes tag
-
PeterAgos
csendes tag
Sziasztok, az apróra feltettem egy Fragola-féle Kenwood Chef dagasztót, sajnos helyhiány van. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- Gondoskodik róla az EU, hogy az Apple felnyissa a rendszereit
- Path of Exile (ARPG)
- Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen