Új hozzászólás Aktív témák

  • gabikiraly2

    aktív tag

    válasz szab.tam #18801 üzenetére

    Természetesen a satut is tudod mozgatni. Előre és hátra. A képen nincsen csavar ami rögzítené, de a satu oldalán látsz két bemarást és ugyan ilyen van az oszlopra szerelt asztalon is. Oldalanként 2-2 csavarral.
    Elég macerás játék: először be kell állítani a satut fixre, a Te esetedben nagyon-nagyon pontosan. Ha veszel a kínai boltban kulcstartóra rakható lézert (300 huf) és azt befogod a fúróba, könnyű dolgod lesz.
    Ha elfogadsz egy jó tanácsot (feltéve ha ilyen gépet veszel): A satu rögzítésére a lehető legnagyobb csavart használd és nem szárnyas anyát, hanem normál hatlapfejűt amit villás kulccsal tökig meg tudsz húzni. Kellemetlen lenne, ha meló közben szépen elmozdulna.

    Az előző hsz-t nem is néztem :))
    Igen, a kép szerint neked kevés a 190 mm. Ráadásul csak minimum két lépcsőben tudnád elvégezni a fúrást.
    Ha találsz egy rendes szakboltot, ott megmondják milyen sebességgel érdemes fúrnod és milyen fúrószárat vegyél. A 180W nem túl combos, de akár elég is lehet, éppen a lassító áttételek miatt a nyomaték a többszörösére nő.

    Egész nap melóban rohadtam, bőven volt időm guglizni. Ráadásul asztalos vagyok (papíron) :) , de dolgoztam lakatosként is, láttam már néhány gépet....
    Örülök ha tudok segíteni.

    [ Szerkesztve ]

    Csend a lelke mindennek!

Új hozzászólás Aktív témák