Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    Közben tetű sebességgel haladok előre a géppel, és ellentétes irányban az elképzeléssel. Én egy szép gépet akartam, erre egy hányadékot csináltam belőle. De legalább megy. A gányolás meghazudtolhatatlan, ha a vérébe van valakinek akkor hiába. :U Még nem menthetetlen, ha később sikerül vízbe ölni, akkor az egész tetejét ki lehet vágni és kiesik a gyönyörű ventilátor nyílás amit csináltam, aztán plexi az egész teteje. Meg az oldala is. Frankón meg lehet még csinálni, most egyelőre maradunk még a gányolásnál majd a következő konfignál szépkedünk (az összes gépemnél megfogadtam ;] ).

    Az alaplapgyártók meg nyalogassák le a PCBjüket. Az 5 csatiból, csak 4 érzékel ventifordulatot, ami most derült ki. De szerencsére a felső ventit látom ha megáll így annak nem kell visszajelzés.
    Ott a harmadik tű is a csatiba, a SpeedFan felismeri az 5. visszajelzőt is, mint ahogy a harmadik vezérlőt is, csak épp nem működnek. Le vannak tiltva, vagy nem lettek beprogizva, de hardveresen ott van minden a deszkán. :(((

Új hozzászólás Aktív témák