Új hozzászólás Aktív témák

  • szacsee

    nagyúr

    válasz szab.tam #34694 üzenetére

    B&D történetem leírom, hátha ismerős lesz.
    Szóval íróasztal lapokból rentelt egyéni méretre vágott, összecsavarozva, majd chifi ház miatt vinyókeretnél ventirácsokat akartam kivágni koronás fúróval. Sikerült is, a páciens is megmaradt, de a B&D elhalálozott, így az öreg ruszki fúróval kellett befejeznem a műtétet.
    Mivel 9cm-es lyukakról volt szó nem nyomtam erősen, mert amúgy sem erős jószág volt. Lyuk fúrás közben is megálltam felpörgetni a fúrót, hogy lehüljön. Sikerült is kordában tartani a hőmérsékletét, de a 3. lyuknál valami műanyag darabok jöttek a pofámba a fúró szellőző nyílásain keresztül. Aztán már hiába hűtöttem le cseszett rá... füstölgő hulladék maradt belőle.
    Aztán vettem egy Bosch-t azzal nincs ilyen gondom.
    Ja és orosz furóval utána még 6 lyukat fúrtam ki úgy, hogy öcsi tartotta az íróasztal másik végét, mert sietni kellett hogy a felmenők ne lássák a műveletet a szobámban... szóval öcsi+ íróasztal fúrás közben is helyváltoztatott ruszki technikának köszönhetően.... B&D pedig magát az asztalt sem volt képes fúrás közben önsúlyánál fogva eltolni, mert inkább csökkent a fordulatszáma.... @ le akart fulladni.
    Az én véleményem... vagy Impala vagy semmi....
    Ha egy hulladékot veszel, előbb utóbb B&D sorsára jut, ha veszel normálisat, akkor több évig is használhatod... azt neked kell eldönteni, hogy évente kidobsz 8-10K-t vagy veszel normálisabbat 30-40K-ért és nem lesz vele egy darabig gondod.

Új hozzászólás Aktív témák