Új hozzászólás Aktív témák

  • do3om

    addikt

    Ma egész nap a gépen dolgoztam :Y
    [link]
    [link]
    Megcsináltam az előlapot, bár még a power-hdd lednek kel 2 kicsi lyuk. Meg a bekapcsoló gombom meg reset nincsen de már fejben megvan hogy lesz megoldva.
    Nagyon pepecselős meló volt a mai, megcsinálni a felső helyet a ventiszabályzónak, meg a dvd elégé lefárasztott, már úgy voltam hogy kivágom teljesen annak is a helyét de hátha szebb lesz így hogy csak a tálca jön ki.
    A dvd tálca előlapjából is leszedtem egy keveset hogy vékonyabb legyen, ezáltal az a kis lemezcsík ami felette van elég vastag maradt és erős a reszeléshez. Ha az megadta volna magát és elhajlik akkor ki kellet volna vágni a teljesbe az 5,25.ös helyet.
    Csináltam még egy négyzet alakú kivágást a 2 első venti kábelének amin keresztül hátra vezethető a kábel.
    Meg az előlapon a szegecsek helyét kellet kifurkálni mert csak pár volt meg. A két nagy venti helyét is a belső már kész helyhez igazítottam, volt ráhagyás bőven hogy nehogy elmérjem. Sokáig is kellet csiszolni mire a belső méretét elérte.

    Egyébként én terv alapján dolgozok, semmit nem tudok előre :DDD :DDD
    Mindent mindent közben találok ki és nincs is általában semmi készen amit használhatok, magamnak kel kitalálni hogy legyen. Pl holnap meg kéne oldani a bekapcsoló, és a reset gombot, ami nincs. Ma is sokat kerestem, egy asztali DVD gombjait ki is szedtem amik nagyon szépek csak most jöttem rá hogy sehova nem fér el. az előlap szinte teljesen be van építve. Így keresnem kel tovább, lehet egy rossz toll kupakját kellesz használnom. :D A HDD-ket még halvány gőzöm sincs hová rakom. :D
    A belső lemezeléssel meg még mindig bajban vagyok amivel a táp, meghajtókat kellesz eltakarnom de úgy hogy megbontható legyen. Ezt is aluból fogom, lehetne kartonból meg műanyagból de az ilyet hiába könnyű és nem látszik festés után de nem érzem rendes munkának.
    A gép legyen teljesen fém. :K

    Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A

Új hozzászólás Aktív témák