Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    Újabb gányoláson esett át a gép.

    Azért lett kartonos, mert már szerencsétlen annyiszor szét lett gányolva, hogy most ilyen lett. A ventihelyek előtte vízhűtés radiknak adtak helyet, amik kicsit nagyobbak mint a ventik és nem volt kedvem új OSB lapot vágni a gépre, persze az OSB is már azért került fel, mert az eredeti lemez ki lett vágva anno a passzív gép miatt. Karton azért kellett, hogy valami ott tartsa ventiket a helyükön, meg mert falsot szívnának különben.
    Lényegében ennyi, oldalt két 14 centis AC fúj befele mindenre, a tápra, a vidire, procira, északi hídra. Minden félpasszív, semminek sincs saját ventije. Felül két 12 centis Xigmatek szívja kifele a meleget. Korrekt lett a végeredmény.

    A vga esett még át módosításon, eredetileg egy HD4830 volt benne a leszarom powerplay verziós és irgalmatlan hőt adott le idle is, így az repült és a helyére került egy GTS450. A gyári hűtése eléggé alkalmatlan volt a félpasszív üzemre, így ami a HD4830-on volt Thermaltake hűtés azt átraktam rá, a GPUra passzol csak kicsit vágni kellett a bordázatból és a hőcsövön hajlítani a DVI csatinál, meg a két felső részen is hajtogatni kellett a hőcsövet hogy ráférjen.

    A HD4830 pedig megkapta a GTS450 hűtését, ezzel egy fekete lyukat létrehozva a videokártya világegyetemben.

Új hozzászólás Aktív témák