Új hozzászólás Aktív témák

  • Dani_kp

    őstag

    Amíg várom a kínai küldeményeket, addig dobok fel egy képet a legújabb "projektemről" :D .

    Kaptam egy satuasztalt, de mellé szükségem volt egy plusz munkaasztalra, ahol tudok majd szerelni, illetve forrasztani...stb. Pont mellette volt annyi hely, ahova befért volna egy 175x75 cm-es lap, de mivel szeretek újrahasznosítani és "kidobott", illetve maradék anyagból dolgozni, ezért nem állt szándékomban szabatni, se túl sok pénz beleölni.
    De jöjjenek a képek:
    kép
    kép
    kép
    kép
    kép

    Maga az "asztallap" apóstól van, egy nénitől hozott el egy konyhabútort, amiből a faanyagot eltüzelte, a munkalapját meg elrakta a padlásra, mondván, majd jó lesz valamire...nos nekem pont jó lett. A méret is majdnem stimmelt, ez 173x65 cm-es és 3 cm vastag, egy kicsit kisebb, de ingyen volt, szóval ennyi kompromisszum belefért :D .
    Maga a tartókonzol "L" alakja 15x5 cm-es pallóból van (2x4 métert vettem 3k.ért, de csak 2x2,6 méter kellett, így a maradékot felhasználva hasznosítottam "újra").
    Ami pedig adja a támasztást és a merevséget, az pedig szintén apóstól van, egy ágyat bontott szét és elkértem belőle a faanyagot, annak a mérete, olyan 4x10 cm.

    Amiket ténylegesen vettem, az 8 db 10-es 130 mm hosszú tipli, hozzá 8 db 180 mm hosszú csavar, illetve a konzolhoz, pedig régről volt 6x60-as csavarom, plusz egy kis faragasztót használtam.

    Ja és az egészet úgy terveztem, hogy simán rá tudok ülni a ~90 kg-os súlyommal :DD . Ha saccolnom kellene, olyan ~3k. körül lehetett az anyagköltség. Ennyit meg igazán megért nekem, mivel egy 152x152-es 8 mm vastag rétegelt lemez 8 ezer körül van itt Békéscsabán.

    szerk.: aki figyelmes, észreveheti, hogy jobb oldalt, kb. 1 cm-el feljebb van, mint a satuasztal, ez sajnos annak köszönhető, hogy a munkalap, nem megfelelően volt tárolva és sajnos ennyire eldeformálódott, de mivel nem a földre esik le róla semmi, így igazából nem annyira érdekel :B .

    [ Szerkesztve ]

    https://ingatlan.com/33821564

Új hozzászólás Aktív témák