Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    Voltam közben az Obiban, szereztem egy fullos tartályt a másik helyett. Kicserélték minden problémázás nélkül. A szerelő ma sem jött, ezért úgy döntöttem felszerelem magam. Ilyen lyukacsos tégla van nálunk, abba toltam univerzális tiplit vagy mi a rákot, de nem igazán akarta megfogni. Úgy tűnt, hogy elforog a tipli, úgyhogy kénytelen voltam rányomni a csavarra. Valahogy összejött azért. A tartályt megfogja, de komolyabb súlyt biztosan nem bír el. Pedig elvileg a jó mérettel fúrtam. Raktam már fel tömör téglába ugyanezzel a fejjel és ugyanezzel a tiplivel polcot, és az rendben volt.

    Az új tartály kivezetése a csészébe menő csővel nem igazán passzolt össze. Az új csövet nem akartam összecseszni, mert ha méretre vágom, akkor simán lehet, hogy nem lesz jó az új csészéhez, ezért inkább topikhű megoldáshoz folyamodtam. Sajnos csak fekete volt itthon, zőccsárga nem, de azért így is működik. Azóta nem folyat, ha lehúzom. :DDD :DD
    Lassan elgondolkodok a csésze cseréjén is, ha még többször visszamondja, egyelőre viszont most visszatérek az ablak projekthez. Ott is szerintem túl rossz idő már a festéknek, hogy gyorsan száradjon, úgyhogy beteszek majd egy villanyos fűtőt a garázsba, aztán majd ott festem le.

    [ Szerkesztve ]

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák