Új hozzászólás Aktív témák

  • Sándor -P20-

    senior tag

    Ismét lettek lakótársaink, akiket nem hívtunk.
    Egészen pontosan a nyár folyamán a föndémben a padlás és a menyezet deszka közötti részbe nyertük ismét egy családnyi német darazsat.
    Alapvetően nem érdekelne különösebben a dolog, de úgy gondolták a lakótársak, hogy a tető alatti kijárat már nem elég nekik, és csináltak egyet az utcai szoba irányába is, befelé :O .
    Ezt fincsi púrhab beinjektálással elrontottam.
    Mivel tavaly egyik napról a másikra már elleptek bennünket, úgy gondoltam az idén magam intézem a kilakoltatásukat, mert a tavalyi menezetbontásos attrakció nyomait még nem volt időm teljesen eltüntetni, és ha a szakiknak szólok (még ha haverok is) ők nem fognak lacafacázni.
    Tépnek, szakítanak, rombolnak. Mindent a tuti eredmény érdekében a legrövidebb idő alatt... :O :DDD
    Az eszközök:

    És a végeredmény:

    Az sűrűárus szórópisztoly szívócsövére ZŐCCSÁRGÁVAL!! :DDD ráaplikáltam egy rövid tömlődarabot (hogy lássam az anyag fogyását) amit fel-feltöltöttem a kegyszerrel. Majd egy-egy sűrített levegő adaggal beinjektáltam a röpnyíláson keresztül a födémbe, amit tetőbontásos módszerrel feltártam. :D
    Miután a flakon tartalmának jó 2/3-át apránként bejuttattam, a röpnyílás is kapott némi töményet, hogy a kint tartózkodó mázlisták se maradjanak ki a jóból. ;]
    Szerintem elég volt egy kezelés. :P

    40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.

Új hozzászólás Aktív témák