Új hozzászólás Aktív témák

  • Inhouse

    őstag

    válasz do3om #85519 üzenetére

    Gyakorlatias vagy és ahogy én látom igen komoly gépeket hozol össze házilag, ráadásul jó nagy arányban újrahasznosítva. A mai tanulóknak ami nem megy, az az, hogy nem látnak, csak néznek...nem tudnak gyakorlatias szemmel látni, nem látják az összefüggéseket. A te cuccaidban benne van az értelem, a realitás.
    Most voltak a cégünknél napelemet+elektromos hálózatot szerelni, jöttek tanulók, hogy lássák a gyakorlatot és okosodjanak. Ez egy régi épület, mai szemmel fura anyagokkal és megoldásokkal, csak kerekedett a szemük. Persze a szerelő megoldotta szépen, de ők néha olyanokat kérdeztek, hogy csak pislogtam...felnőtt emberekről beszélünk, akik ezt tanulják, ehhez képest mint az általános iskolások. Arra voltak jók, hogy a zacskóból adogassák az érvéghüvelyeket De sok máshol is ezt tapasztalom, hogy van nagy arc, aztán ha önállóan kéne valami ötlet, valamit meg kell csinálni, akkor stop...
    Már eleve a szorgalom, végülis te sem eladásra dolgozol. Nézz meg egy mai fiatalt, hogy szabad idejében mit csinál...pfff...a többség nem igazán alkot valami hasznosat.
    Szóval jó látni a munkáid! :R

    Üdv Inhouse

Új hozzászólás Aktív témák