Új hozzászólás Aktív témák

  • fraba

    aktív tag

    válasz Inhouse #85619 üzenetére

    #85619Inhouse
    nem élek buborékban tesó :) ( ha már ilyen a stílus)
    Egy olyan melléképületbe, amiben jelenleg az ásót, a fűnyírót meg azokat a dolgokat tárolom, amik nem férnek el a lakásban, nem gondoltam beleölni ennyi pénzt. Pontosabban csak a nyílászárójába... Tisztában vagyok az árakkal, igen, képzeld járok boltba. De valahogy nehezen tudom megemészteni azt, hogy a bontott, hegyekben álló szemétre való nyílászárók (amik még így is 100x jobb állapotban vannak azoknál, amik most vannak) ilyen sokba kerülnek, és valahogy nem kívánkozik kiadni értük ennyit.
    Tudom, ez a burokban élők egyéni szoc problémája, és egyszer csak megbarátkozom vele, mert nincs más lehetőség, ha ablakot akarok. De azért nem érteni így elsőre a helyzetet azt csak lehet... tesó ;)

    #85618cinemazealot
    "mert minden bontást azzal indítanak, hogy orrfűrésszel szétvágják a tokot. " Igen, ettől féltem én is.... a tok készítés sajnos nem opció számomra. kábé semmilyen (eszközöm), anyagom és tapasztalatom sincs hozzá, türelmem se meg időm se, szóval ebbe az irányba nem mennék el. Ez persze arra terel tudom, hogy akkor bele kell nyúlni a pénztárcámba, mélyebben. Egyébként mindenki kajak tokot készít ezekhez a nyílászárókhoz otthon saját maga által? Ez így tök legit? Met számomra kicsit ez elképzelhetetlen.

    #85617Dani_kp
    Köszi a tippet, már nézem is!

Új hozzászólás Aktív témák