Új hozzászólás Aktív témák

  • j.bravo

    addikt

    válasz DeFranco #87353 üzenetére

    ez is jogos - számomra ugyanakkor nem triviális hogy melyik kockázat a nagyobb.
    Nekem nem gond a dugvillát kihúzni-visszadugni, meg a vízforralót üzemen kívül a talpa helyett a pultra tenni, de szerencsére nem egyedül lakom itt.
    Az airfryer amúgy nincs mindennap használva, ott szerintem valid a kapcsoló, ezer ki-be kapcsolást tuti kibír (főleg hogy a kapcsolás pillanatában a gép már nem üzemel, csak a készenléti pár mA folyik), az pár év.
    A pirítónál pedig meg tudom emészteni hogy bedugva marad, mert végülis mégiscsak van egy mechanikus kapcsoló is (le kell nyomni a kart a kenyérszeletek behelyezése után).

    Persze meg lehetne oldani több tízezer kapcsolást kibíró reléken keresztül, de az munka- és maceraigényes, legfeljebb távlati projekt.
    Na meg a füst-, szénmonoxid-, és hősebesség érzékelő amúgy is hasznos dolgok, csak még ezek is beszerelésre (és részben beszerzésre) várnak...

    pjen #87354: köszi, láttam, valóban ez is egy lehetőség, de ezt a listán 2P kapcsolós dugvilla mögé sorolnám.

    Phülöp #87360: nem tudom sikerült-e leírnom elsőre :) de effektíve igen, ilyet keresek :R , olyan változatban, hogy kulturáltan rögzíteni tudjam. Vélhetően nem "asztali", hanem "falon kívüli" kialakítást jelenten ez, a keresésem egyelőre mégsem lett maradéktalanul eredményes :D

    [ Szerkesztve ]

    Whatever.

Új hozzászólás Aktív témák