Új hozzászólás Aktív témák

  • shalafi66

    veterán

    válasz _Gomba_ #1292 üzenetére

    Nem reklámozok, ez a véleményem, és segítség akart lenni, a többieknek, akik esetleg hallanak is vmit. :D Ha bárki konkrét értelmes kérdéssel, vagy problémával keres meg, mindig próbálok segíteni. Mit kéne felmutatnom még? Egyes H2000 hangszórók a középkategóriás vifáktól sem rosszabb, de legalább azonos minőségűek. Az szerintem épp elég, hogy egy 5-8-10-szeresébe kerülő hangszóróval szemben nem kell szégyenkezni.
    Az meg hogy valaki összerak egy dobozt, beleszór három hangszórót egy valamilyen univerzális váltóval, még nem hangsugárzóépítés. Sztem. Persze olcsó, nnade nem biztos hogy annyira olcsó amennyire rossz. :)
    Gondolj csak bele a kínai hangszóróknál a valós érték, amit belefektetnek egy-egy darabba eltörpül a szállítási, marketing és egyéb költségek mellett. Így a boltban szinte nemis a hangszórót veszed meg, hanem az eladást lehetővé tevő rendszert finanszírozod teljes elköltött pénzeddel. Ez nekem csak azért nem tetszik, mert az emberek többsége ha fizet valamiért, akkor szeretne valódi értéket kapni érte. Gondolom.

    12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25

Új hozzászólás Aktív témák