Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabesz87

    veterán

    válasz PalZso #24399 üzenetére

    Szia. Nekem nemrég volt ilyen problémám a TAGA szub-ommal. Egy itt lévő fórumtárs írt nekem, akinek ugyanilyen sub-ja, és ugyanez a problémája volt. Fel sem tűnt nekem, csak amikor egyszer takarítás közben épp odahajoltam, és akkor hallottam meg a búgást. Minél hangosabbra vettem rajta a hangerőt, annál erősebb volt. Elvittem szervízbe, és ott mondták, hogy az alsóbb kategóriás szuboknál ez jellemző, és megszűntetni teljesen nem lehet, de jobb lett javítás után. Ha jól emlékszem valami olyasmit mondtak, hogy a trafó nincs rendesen elszigetelve a kabinettől. Remélem nem írtam hülyeséget.

    Másik téma: HDMI splitter Még mindig.nem kaptam segítséget :( A linkeltek közül melyiket választanátok, melyikkel nem fogok szívni szerintetek?

    Van még egy - elég amatőr, lehet hogy meglehetősen ostoba - kérdésem, ami foglalkoztat egy ideje. Nektek biztos egyértelmű, nekem nem. Szóval ha van egy filmem, ami TrueHD, vagy DTS HD-MA 7.1-es, netán Atmos hangsávos, de nekem csak 5.1-em van, akkor a hang úgymond szenved valami csorbát ? Szóval jár valami "hiánnyal", hang romlással, hogy nem a natív csatornasávon játszom le, hanem "csak" 5.1-en?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák