Új hozzászólás Aktív témák

  • dave0825

    őstag

    Üdv.

    Szeretnék 5.1-es házimozit a nappaliba. Nézegettem párat, max. 80-90.000 Ft-ot szeretnék rákölteni. Most egy 2.0-s mini hifim van (Panasonic SA-PM45), és a kis méretéhez képest szépen szól (hangosan, tisztán, jó mélyekkel), de ehelyett szeretnék valamit, ami még szebben.
    Nézegettem LG LHB645-öt, amiről árukeresőn egész jókat írtak, illetve Samsung HT-J5500-at, amiről még több jót. Ti melyiket ajánlanátok, még ha nincs is tapasztalat róla, de a leírt infók alapján?
    A 2 hátsót szeretném állóként használni (max. a Samsunghoz vennék univerzális tartót pár ezerért), ez fontos. Emag-on most mindegyik jó áron van, más oldalakhoz képest (bár elvileg már csak ma).

    Samsung UE65MU7052-ről lenne használva, illetve egy PS4 Slim menne még rá.
    Olvastam, hogy HDMI ARC-on csak 2.0 hang megy ki, de máshol azt is, hogy optikai is csak 2.0-t tud. Igaz ez? A PS-t is, és tv-ről a filmeket is jó lenne, ha meg tudná szólaltatni 5.1-ben, 2.0-ra a mostani mini hifi is jó, azért nem vennék másikat.

    A másik kérdésem az lenne, hogy ha a PS-t a tv-vel, a tv-t HDMI-n keresztül a házimozival összekötöm, úgy fog menni? Videón a házimozi hátulján csak 1 db HDMI csatlakozót láttam, de az is Output, viszont ha tv-n játszom le a filmeket (pendrive-ról, vagy DLNA-n gépről), akkor a házimozin Input-ba kéne dugni, hogy befelé menjen a jel, nem? Az viszont nincs rajt. Optikai sem gond, ha azon keresztül is megy 5.1.

    A házimozin található alkalmazásokat nem nagyon használnánk, tv-n is van Youtube, és a filmeket is arról játszanánk. A rádió lenne használva róla, más nem nagyon. Ja, és azt nem láttam, hogy UHD HDR-t kezeli-e, ha nem, akkor pláne tv-ről játszanám le a filmeket.

    [ Szerkesztve ]

    Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99

Új hozzászólás Aktív témák