Új hozzászólás Aktív témák

  • #09634560

    törölt tag

    válasz Ephy #39000 üzenetére

    elsó hozzászólás megvolt? szerintem nem.:: de akkor hogy segítsen bárki is?

    Dióhéjban összefoglalva az egész:
    vettél jó áron egy 5.1 hangdobozszettet, gratulálok hozzá!
    -Igen hangdobozszett: NEM hangrendszer, NEM házimozirendszer:mindössze hangdoboz szett.

    De ahhoz hogy ez megszólaljon, kell egy erősitő:az mindegy hogy használt vagy újonnan. anélkül ez nem fog menni:

    Hangkártya:csak digitális kimenettel tud 7.1-et ezt nem lehet és nem tudod megkerülni:venni kell hozzá digitális vezetéket, ez nem tétel ezresből megvan. és lesz 5.1, THX filmekkel lesz 7.1, DTS ES módokkal 6.1.
    De ezen nem fognak kijönni a HD formátumok. Ezért javaslom külön videokártya beüzemelését HDMI-ről,(nem derül ki a képről hogy van-e) alap elég ha full HD, 150Ti/RX550 vagy jobb ha 4k-t is szeretnél.
    A papirt félreértetted vagy félretájékoztattak (nem ritka az ilyen humbug cégeknél illetve boltban): nem lejátszó kell neked (hiszen az van) hanem komplett erősit: ő20 ezertől felfelé van használtban

    Ez van ha valaki kérdés nélkül vásárolgat: (nem a te hibád!) mellényúl, hlyedben:
    1: visszaadnám és árából pont kivan egy Logitech Z906 vagy hasonló -az ajánlás nem véletlen!!!) ez akkor javasolt ha kis szobaméret vagy PC köré szeretnéd beüzemelni.
    2: továbblépsz és eldobod a félelmed a digitális kábelektől, elolvasod a kezdő-és halaadó topik össszefoglalóit és veszel erősítőt, HDMI kábelt igény szerint és kialakítasz egy remek belépő házimozi szettet Ajánlott erősítő típusok: Onkyo, Denon, Yamaha, Marantz, Harmann/kardon (H/K) valamint Sony és pioneer esetlegesen csak erősítőt tartalmazó cikkek, Használttól nemigen kell félni. kb 20 nm-től ajánlott. (amúgy egész olcsó kezdőszett, lenne rávalóm+erősitőrevaló, kezdetnek megvenném)

Új hozzászólás Aktív témák