Új hozzászólás Aktív témák

  • attiss66

    senior tag

    válasz Daywalker #41042 üzenetére

    "Plusz a bandpass, ami már kiment a divatból, de létező fogalom."

    Lehet, hogy kiment a divatból, de nálam nem csak létező fogalom, hanem nálam egy létező subwofer, aminek nekem tetszik a hangja és kitűnően illeszkedik a hangfalaim hangkarakteréhez/2 db 30 cm-es impregnált papír( a hangfalaim membránjai is impregnált papírból vannak)hangszóró van egymással szemben a sub.ládában/

    Mint már írtam a Marantz DV4200-as dvd lejátszóhoz megjött a távirányító. Működik. Egy régebbi egybehifitoronyra lett rákötve. A hifiben már ce a cd, se a kazettás rész nem megy, voltaképpen csak erősítőnek lehet használni az aux-on keresztül.
    Azon elmélkedtem, hogy ez a Marantz Made in China. A Marantz eredetileg ugye Japán cég. Úgy olvastam, hogy akár Kínában, vagy Koreában stb készítik a Marantz felügyeli. Ha minőségi különbség van a japán és a kínai között, ez nem vet jó fényt a Marantz-ra ugyebár.
    Mert pl valahol hallgatnak egy Marantz dvd lejátszóról szóló zenét/amit pl nem tudunk ki gyártott, mert csak az előlapját látjuk/ és nem jól szól, nem azt fogjuk mondani, hogy nem jól szól ez a kínai Marantz, hanem azt, hogy nem jól szól ez a Marantz. Na ezt, ha mondják 10 helyen, vagy100, vagy 100 ezer, vagy 100 milió helyen, az nem vet jó fényt a Japán Marantz-ra ugyebár.
    A Marantz cég bevállalja ezt, hogy sok helyről olyan visszajelzés jön, hogy a Marantz egy xar?! :) Én nem vállalnám be. Ha az én nevem van egy gyártott terméken, azért én vállalom a felelősséget. :)
    Ebből következően bizok benne, hogy azt a minsőséget képviseli ez a kínai cucc, mintha az lenne ráírva, Made in Japan. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák