Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz zsoika #43182 üzenetére

    Sima DTS-t írtál, nem volt szó szinkronról.
    Ahogy előttem kifejtették, az eredeti DTS-HD Master Audio és annak magja közti különbség között gyakran minimális, pláne középkategóriás rendszeren lejátszva. Éppen ezért csak a legnagyobb kedvenceimet szerzem be HD hanggal, mivel azok legtöbbször 25-35 gigás remuxok. Nagyon kévés sima 1080p-nek van HD hangsávja.

    (#43183) mettek
    Mégis milyen sokan hallgatják a szutyok szinkront, mert lusták olvasni, külföldiül meg nem értenek.
    Amennyiben a magyar szinkron hangminősége egyenértékű lenne az eredetivel, akkor is az utóbbit választanám. Mostanában a Rizzoli & Isles (Született detektívek) című sorozatot nézzük, jópofa, szórakoztató. Sajnos szinkronnal, mert feleségem sok éves angol nyelvtanulás ellenére azt jobban szereti. A túl véres jeleneteket kivágták a tévében megjelent változatból, ezért azokhoz nem készült szinkron, de a virágboltiban benne vannak, olyankor átvált eredeti hangra. Nem tudom elmondani, mennyivel jobban passzol a szereplőkhöz a saját hangjuk, mint a magyar. Mindkét címszereplő csajé annyira dögös, hogy igazi élvezet hallgatni.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák