Új hozzászólás Aktív témák

  • Real_Necro

    veterán

    válasz tothjani81 #46019 üzenetére

    Én használtan vettem az összes Dali Concept hangfalam és a sztereó erősítőm is. Az egyik fronton van is pici sérülés a sarkánál, egyébként kifogástalanok. Ugyanakkor nem értek egyet ezzel a gondolkodásmóddal.
    Attól mert egy erősítőn kívül egyetlen karc sincs, honnan tudod, hogy pl nem hajtották e szanaszét egy szűk, rosszul szellőző helyre berakva, esetleg 80%-os páratartalom mellett, ne adj isten, kapott egy villámlásból is egy kis löketet...? Attól mert kívülről szép/nem szép, abszolút nem fogod tudni, hogy belül mennyire van vagy nincs rendben.

    Kicsit lutri, hangfalakat ezért szokás meghallgatni vásárlás előtt, de pl egy használt erősítőnél is benne lehet a pakliban, hogy 1 hónap után kiszáll belőle a füst... ;)

    Én pl a centerem teszt nélkül vettem, foxposttal küldték, tökéletes és sérülésmentes. Most szubon gondolkodom... aztán jöhet a hm erősítő/projektor...

    „Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Új hozzászólás Aktív témák