Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkByte

    addikt

    válasz BBéci #46797 üzenetére

    A Taga-k kézikönyve írja, hogy az auto ki-bekapcsolás csak az LR RCA bemenettel működik, vagyis kell Y kábel hozzá. Továbbá elvileg pár dB-el emeli a gain-t is (ami nem tudom jó-e amúgy, csak ezt írja).

    Sajnos máshogy nem tudom elhelyezni a sub-ot, ha szeretnék álló hangfalakat. A jobb oldali falon radiátor van a kisebbik ablak alatt, oda nem lehet tenni. Balra a konyhafal mellé sehogy sem lehet elhelyezni esztétikusan a kábeleit, illetve oda más terveim vannak.

    Előre nem fér már be a mostani TV szekrénnyel, vagy nagyon egymásra lenne tolva minden, és a TV szekrény sem középen lenne, ami nem tetszene, illetve lehetőséget se ad a front-ok befordítására a néző pozíció felé. Arról nem is beszélve, hogy a hátsó hangfalakat a Kallax polcaira terveztem és úgy biztosan nem is zárnának be téglalapot az elsőkkel.
    Kisebbre nem akarom cserélni a szekrényt, mert így 80"-os TV-ig jó vagyok, és van benne tömérdek hely mindennek.

    Szóval én most kénytelen leszek ebből főzni. Úgy látom más is használja így. Gondolom lehet azért majd finomítani beállításokkal. Olyan amúgy sincs hogy tökéletes, ha ezeket kiveszem a képből is vannak nagy üveg felületek, amelyek úgy tudom amúgy sem előnyösek, viszonylag hangos az utcafront, ami megint elvesz az élményből. Valószínűleg nem lesz pont egy magasságban a front és a rear hangfalak amúgy sem. Szóval bőven lenne még mit rajta finomítani, de így tudom megoldani. Azért gondolom a TV saját hangszóróihoz képest nem kevés szinttel lesz jobb az összkép, és igazából ez a cél.

Új hozzászólás Aktív témák