Új hozzászólás Aktív témák

  • BumBum Jack

    tag

    Beüzemeltem kipróbáltam az új Yamaha RX V485 erősítőt. Egyenlőre 2CH sztereóban net rádión, valamint PC -ről winamp- al MP3 fájlt .
    Jamo S 809 frontokkal.
    Előtte egy Technics SU-V500 sztereó erősítőt használtam filmre ,zenére hosszú évek óta.
    Novemberi BF kor megvettem a Jamo S 809 5.0 szettet. A két frontot használtam eddig a technics erősítővel, ISOTEK jópárszor végig ment.
    Érdekesség képpen azt kell mondjam, hogy sokkal szebben tisztábban erőteljesebben részletesebben szólt a Technics SU-V500 sztereó erősítővel, ami amúgy egy 1994 es gyártású!
    Hát csalódtam sztereó téren , pedig azt gondoltam a 25 év különbség azért bőven erezhető lesz.
    Persze lehet a Yamaha erősítőn nem állítottam mindent a 2CH sztereó előnyeire, dehát annyi állítási lehetőség van ,hogy azon képtelenség kiigazodni elsőre... mi mire való pontosan. De majd munka közben a magyarnyelvű vastag használati utasítást részletesen átnyálazom.

    Én gondolom ,hogy azért ez a Technics erősítő kimondottan sztereóra épült (meghát a régebbi dolgokat megcsinálták még rendesen ,és made in Japan van még ráírva) ez a yamaha meg a több csatornás házimozi részét erősítette, egy "gyengéb" szeteró résszel. Valamint árban is gondolom tükrözi a minőségét a yamahának ,mert ügye egy több százezer forintos gondolom jobb sztereóban is... Na de ez a technics se volt annakidején kiemelkedő árban... szóval érdekes.
    Persze laikus vagyok a saját véleményemmel .
    Remélem 5.1 ben tetszeni fog, bár abban nincs semmilyen tapasztalatom.

Új hozzászólás Aktív témák