Új hozzászólás Aktív témák

  • gab1ka

    aktív tag

    válasz ctrlaltdel13 #54109 üzenetére

    Nem azt láttam be hogy értelmetlen volna amit csinált, többször is leírtam hogy mennyire egyetértek a többiekkel csak kicsit finomabb formában úgy, hogy ne érezze már magát rosszul a srác, pláne ne üljön el a bogár a fülében hogy ő most valami nagyot hibázott.

    Azok a bizonyos f.társak meg szerintem igenis tartsák a véleményüket magukban ha ez olyan könnyen ment amikor lett volna lehetőség hasznosan kinyilvánítani.Könnyű kivárni a végét a sztorinak ahol egymás vállát veregetve lehet rugdosni a kezdőt.Még olyan is beállt a sorba méltatlankodni aki azzal kezdi hogy hát eddig nem szólt hozzá..

    Nem gondolnám hogy olyan rémesen pocsékul szólna ez az összeállítás mint ahogy végül be lett állítva, ennek ellenére jómagam ma ráírtam srácra és újfent úgy is javasoltam neki hogy amennyiben lesz rá lehetősége akkor majd esetleg próbáljon meg egy kicsit még többet szánni az AVR-re.

    Egy 200e forintos bögreszettet szeretett volna.Komolyan olyan égbekiáltó bűnt követett el egy X1600h AVR-el meg az Oberonokkal?

    Én magam is rengeteg segítséget kaptam és találtam is ebben a fórumban, sajnos viszonozni ugyanakkor nem tudom, de továbbra is keresném a helyem valami olyan közösségben ahol nem szégyen az millió forint alatti rendszer és az ilyen árkategóriát birtokló userek beszélgetnek a sajátjukról úgy hogy nem kell kerülgetniük a jólmegmondó emberek véleményét.

Új hozzászólás Aktív témák