Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    válasz windlord #123660 üzenetére

    Én azt gondolom hogy azért nem olyan rosszak ezek a Harmanok. Nekem is hasonló van mint neked, de én a zenei produkciójával is jól elvagyok, igaz hogy ehhez kell a bemérőmikrofon által megállapított "kiegyenlítés" is, azaz az EZSET/EQ ON (+ pl. Dolby Volume-t is Low-ra kapcsolom).
    Az nem vitatom hogy mindent kikapcsolva rossz a hangja, de elvégre a bemérőmikrofonozás azért van kitalálva főleg az ilyen alacsony kategóriás házimozierősítőkhöz, hogy használjuk az eredményét. Így pedig már teljesen vállalható a 2.1-es zenei prudukciója is, és természetesen a sokpontegyesek is. Ha valaki Gyöngyösön jár akkor akár meg is hallgathatja nálam, pedig még sajnos most sem rendeztem át a szobát, tehát az elrendezés sem a legjobb, plusz az adatlapomon említett normálisabb centererem és sorroundjaim sincsenek még befogva (jelenleg még gagyibbak vannak); így még nagyobb szám ez a hangzás a HK 265-östől.
    Én biztos nem gondolkoznék azon hogy lecseréljem a hangzás javulása érdekében egy olyan másik házimozierősítőre amiket pl. a belépő topikban szoktak ajánlgatni/vásárolgatni. Viszont egy régi magas kategóriás vasat szívesen kipróbálnék.
    Illetve ha a jelenlegi szintjén választanék, akkor azt csakis valami ficsőr miatt tenném (pl. atmos).

Új hozzászólás Aktív témák