Új hozzászólás Aktív témák

  • g.osseus

    csendes tag

    válasz Nemir Ombe #140169 üzenetére

    Köszi a tippet, mindjárt visszaolvasom, ha megtalálom. A meghallgatást is beiktatom majd, ha minden egyéb infót összegyűjtöttem. Az írt arányoknál természetesen a listaárat vettem figyelembe: CXA60 200e, Aria906 300e, Aria 926 640e.

    Köv. kérdésem az elhelyezés. Bár 30nm a nappali, nyílászárók, fűtőtestek, stb. berendezése (no meg a gyerekek :DD ) miatt nincs lehetőségem és nem is szeretnék egyelőre álló hangfalakat. A 906-os a falra szeretném tenni, mondjuk egy Vogels VBL200 konzollal. Szintén gyerek miatt magasabbra tenném az ülve hallgatási magasságnál, kb. álló fejmagasságba (középmagasság 165cm), lefelé döntve. A két doboz távolsága pont meglenne az előírt 2-2,5 méter közötti, a hallgatási pozíció távolsága kicsi több, 3-3,5 méter lesz. Hangzás és térképzés szempontjából egy így mennyire állhatja meg a helyét? (Elsősorban a magasság miatt kérdezem.)

    Ami még fejtörést okoz, hogy a gyártó ajánlása szerint ez a doboz 15 nm-re való. Ez ugya a papírforma, de vajon be fog tudni hangosítani 30-at is?

Új hozzászólás Aktív témák