Új hozzászólás Aktív témák

  • mettek

    addikt

    válasz Dagidög #154837 üzenetére

    Én oled tv-ről váltottam projira. Amikor megvolt meg a tv-m akkor elmentem egy közvetett ismerőshöz és megneztem a sony hw55 projektorát. Engem akkor nem nyűgözött le főleg a kontraszt miatt pedig az a projektor 800ezres kategoria volt anno.

    Aztán eltelt egy év és belevágtam mégis. Vettem egy Benq w2000 projektort, a tv elment. Nyilván sehol nincs a kontraszt egy tv-hez képest de házimoziba illesztve a projektort olyan élményt ad ami bőven megéri ezt a kompromisszumot (szerintem). Aztán innen léptem feljebb Epson 7300-ra aminek a képére ha ránézek akkor sokszor mosolygok mert nagyon jó képe van. Ez se ad tv képet de emellett nem is hiányzik. Van a hálóban egy jobb sony led tv és nem érzem ugy hogy azon jobb lenne filmet nézni..sőt inkább ellenkezőleg.

    Azzal szamolnod kell hogy az a Benq egy belépő proji. Kicsit hangos is lehet illetve képben sem egy csúcs de kezdésnek jó. Illetve nézd meg a kezelési útmutatóját mert bagyon pontosan kell elhelyezni a vetítendő felülethez képest. Ahogy mész feljebb a kategoriákban úgy egyre halkabbak, jobb kepet adnak és rugalmasabban helyezhetők el.

    PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien

Új hozzászólás Aktív témák