Új hozzászólás Aktív témák

  • nebulo5

    senior tag

    Volt nálam ma délelőtt egy kis hallgatózás!
    Előzmények: az erősítőmbe került egy IEC aljzat, és kb. 3 hete jött egy Fapaci féle (olcsóbbik) tápkábel.
    Nagyon elégedett voltam a fejlesztéssel, és kezdtem azt hinni, hogy ebből az erősítőből, már nemigen tudok többet kisajtolni, a nemesebb/szebb hangot illetően....
    Patice elhozta a Coincident CST-1 hangfal kábelét! A kábel csere előtt meghallgattunk néhány zeneszámot, hogy "szokja" a fülünk a hangvilágot. Jólesett, hogy Jim-X és Patice fórumtárs is elismerően vélekedett a hallottakról, és be kell ismerjem, titkon azt gondoltam, hogy feleslegesen "kínlódunk" az alig 2 m-es Coincident beerőszakolásával... (alig lehetett megoldani, hogy elérjenek a hangsugárzókig) És aztán jött a meglepetés! :Y
    Volt már alkalmam számos esetben hallani 1 - 1 kábelcsere jótékony vagy kevésbé jótékony hatását! De most, szó szerint leesett az állam! Az általam már "rongyosra" hallgatott kedvenceim hangszerelése új értelmet kapott! Megjelentek olyan hangok is, amelyekről korábban nem, vagy csak másként/zörejként tudtam!
    Nehéz leírni a különbséget, Bajnokpityu minap írt szavai jutottak eszembe: "azokban a hangfalakban a fele információ még benne ragad....."
    Hát bizony, ez így van! Csak egy dolgot sajnálhatok! Ezek a kábelek, nálam túl rövidnek bizonyulnak :W !! Holnap délelőtt, mindenképp a rendszeremet fogom átrendezni, de amíg a Coincident nálam maradhat, addig azt nekem használnom kel! :))

    Üdv: nebulo

Új hozzászólás Aktív témák