Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Oldfighter #27357 üzenetére

    Ha a tojástartó elég jó, az "csodás", mert abból gyakorlatilag ingyen hozzáférnék annyihoz, amivel akár tetőtől talpig ki lehet tapétázni az egész szobát, csak a ragasztót és a kétkezi munkát kéne megfizetni (de ha nagyon unatkozom akár én magam is megcsinálom).

    A padlót puha fával gondoltam burkolni, mert az nő kint az erdőnkben és van hozzá fűrész (vagy pár láda sörért dolgozna valaki, vagy nekiállnék én "parkettalapokat" gyártani).

    Persze elég idiótán nézne ki, de ebbe a szobába csak olyan lépne be, aki képes felfogni, hogy itt a funkció dominál mindenek felett, ezt követi az ár, az esztétika pedig sokad rangú. Ez nem nappali vagy hálószoba, hanem erre berendezett helység lenne.

    A költségeket azért is kéne minimálisan tartani, mert ez lényegében a szüleim háza, én már valószínűleg csak addig leszek itt, míg végre átcsusszanok az egyetemen. (Ez vélhetően még egy év + míg találok munkát a szakmában + talán megyek Msc-re, ami másik két év. Ebből most egy évet sokat leszek itthon, mert alig van már tantárgyam. Ha utána tovább maradok diák, akkor már csak hétvégente jövök ide, bár elég sok az..) Aztán vagy használnák ezt ők is hasonló célra öreg korukban, vagy lezárnák, mint ahogy most is üresen áll.

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák