Új hozzászólás Aktív témák

  • user137

    őstag

    sziasztok!

    gondolkodom a Yamaha YHT-S400 soundbar lecserélésén, és nagyon szomorú vagyok, h ilyesmi árban semmit nem kapni ilyen kompakt méretben.

    A setup:
    - Samu UE46C6000 (hamarost Sony W6 vagy W8 széria)
    - Yamaha YHT-S400 soundbar
    - PS3, XBox360
    - raspberry pi XBMC-vel
    - Chromecast
    - Acer 5360BD 720p 3D proji
    - Sony Android teló
    - tégla társasház 5. emelet :)

    mivel eddig minden Sony-mmal nagyon elégedett vagyok és a tévé is az lesz, a Sony DN1040-re gondoltam cserének, mert kellene a 2 HDMI out (külön-külön a tvnek és a projektornak). a hdmi kábelt átdugdosni meg mindig felbontást váltani a pi-n elég stresszes művelet.

    Na de akkor közbejött egy Pioneer VSX923 úgy kétharmad annyiért (350CHF ~90kHUF), szintén 2 HDMI outtal és elég jó véleményekkel. Mivel ezek az erőlködők már úgy kb mindent tudnak (okosteló app talán a legfontosabb), a nagyon minőségi szint meg ettől messze van, a kérdés az, h megéri-e a SONY-ban a sonysága azt a 40% felárat (540CHF), mennyivel lesz organikusabb a rendszer, ha szinte minden Sony? Van-e egyáltalán a HDMI világában ennek bármi előnye?

    Hangfalakat még nem választottam... :D most találtam egy BOSE Acoustimass 6-ost rendszert egész olcsóért (150k), mert az álló speakereket nem szeretem és nincs is hely nekik, de a BOSE-t nem szokták szeretni hifista körökben. esetleg valami kompakt hangszórószett-ajánlást is elfogadok max 150kFt-ig. :)

    van valakinek tapasztalata a VSX923-mmal?

Új hozzászólás Aktív témák