Új hozzászólás Aktív témák

  • ZnVjaw0K

    tag

    válasz #94529552 #37988 üzenetére

    Biztos különbözik még pár dologban. Pl az enyém még azt hiszem 1400W-os, ha jól tudom, ilyet már nem árulhatnak. Meg ehhez ugye még H13-at adtak. Ezek után lehet a többi szűrője is más...

    (#37989) Csabroncka:
    Kell azért. Sok haj és szőr összegyűlik a padlón. Azt hozzá kell tenni, hogy kb amióta a légtisztító megvan, azóta porzsák + HEPA szűrős befúvó szellőztető rendszer is van. Ez magyarázhatja a légtisztító szűrőjének tisztaságát (amellett, hogy a szürkén nehezen veszem észre a port, de ha letelik a 2 év amit megadtak, majd dobok róla képet ide, illetve nemsokára a klímáról a klímatopicba, hogy szezon végi takarítás előtt-után hogy néz ki), a porszívó viszont 2,5 évig egyedül dolgozott, légtisztító és szűrt szellőző nélkül.
    Kimosni ezt még nem próbáltam. Az előző Sencor-t próbáltam. Abban nem tudom milyen minősítésű szűrő volt, de mosás után is gyenge volt, semmit nem használt neki. Szűrőcsere óta nagymamám használja. Tippre kb 6 éves a gép, de szerintem már a végét járja. De azt hiszem az kb 15 ezer forint volt anno, ennyiért meg nem is várnék ennél többet.

Új hozzászólás Aktív témák