Új hozzászólás Aktív témák

  • farkas-j

    őstag

    válasz arcitec #48162 üzenetére

    A cikkből:
    "Egyre divatosabb az indukciós főzőlap, mert úgy reklámozzák, hogy gazdaságos, mivel csak az edényt melegíti és maradékhője sincsen. Csak akkor nem értjük, hogy miért van mégis "H" magas hőmérséklet jelölés az indukciós főzőlapunkon kikapcsolás után."
    Egyszerű a válasz, az edény adja át a hőt a lapnak. Nem is értem miért írta ezt? :F
    Kerámialapos tűzhely:
    "a főzőlapok könnyen takaríthatóak"
    Ezzel nem értek egyet. Pl. amikor a párom bundás kenyeret csinál, a kifröccsenő vagy lecseppenő olaj nagyon frankón ráég. (Ő főz és takarítom.) Komoly munka letakarítani, pedig mindig beáztatom levakarás előtt Alio kerámiatűzhely tisztítóval.
    Indukciósom még nincs, de ez lesz a következő beszerzés. Azt tényleg egyszerűbb takarítani és talán minden szempontból jobb mint a kerámialapos.

    Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

Új hozzászólás Aktív témák