Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    Topikgazda

    válasz gago1975 #9052 üzenetére

    A HDMI kábel mizériát hagyjuk, ezerszer ki lett tárgyalva, hogy akár az évekkel ezelőtt vásárolt sima High Speed kábelek is pont olyan jók lehetnek akár UHD / HDR-re is, mint manapság a Premium plecsnisként árultak. A te problémádnak szinte biztos, hogy nem ehhez van köze.

    A megoldást már tudod, kb. 8$, ennyi és nem kell maszekban HDMI pin-eket vagdosnod hozzá (nem tudom miért kell a legbonyolultabb megoldást beidézni egyből)...
    Ha nem teszik ennek kis adapternek a közbeiktatásának az ötlete, akkor add el a HiMedia-t és vegyél valami mást... Nekem se testszik, hogy így van, meg még sok minden más se, de kb. minden más lejátszó is kompromisszumos jelenleg a piacon. Ha pedig ennek a kis passzív adapternek képminőség degradáló mivoltával kapcsolatban aggódsz, akkor kérdezd meg az idézett Kez0-t (no, de ez már tényleg vicces).

    (#9054) hjtz4t3wrseg: ui: azért a pénzért még jó hogy jobb az OPPO UDP-203
    Attól függ, hogy mire. Képminőségben még mindig a HiMedia jobb általánosságban, az Oppo legnagyobb előnye, hogy tudja DV-t is. De, ha akinek ez kell, akkor hajrá , most is lehet kapni kínai Oppo klón-t.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák