Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    Sziasztok

    Múltkor kértem segítséget 12V-os akku + led szalag párosával hogy azt szeretnénk használni horgászhely megvilágítására. A helyzet az hogy nagyon szépen összeállt a rendszer, összeforrasztottam mindent amit kellett, jól is működött, viszont éles használatban alig akart működni, az esetek nagy részében vibrált, kisebb részében egyáltalán nem is világított.
    Megpróbáltam minden lehetőséget kizárni, utoljára a kis krokodilcsipesz maradt. És hát az volt a ludas az egészért. Egyszerűen ott nem volt jó az érintkezés. Levágtam a kábel végéről a 2 krokodilcsipeszt, majd a csupasz kábelre raktam érvéghüvelyt mivel az volt otthon, az akku 2 pólusán volt 2 pici lyuk, oda bedugtam átmenetileg az érvéget, és azóta hibátlan.

    A kérdésem az lenne hogy ezek a kis krokodilcsipeszek lehetnek a ludasak, vagy esetleg a forrasztás? Pedig fogóval csesztettem a forrasztást a krokodilcsipeszen, de hozzá van tapadva az ón a csipeszhez, az nem hinném hogy baj lenne. De majd jöv héten veszek sarut hozzá aztán úgy megcsinálom.

    :R

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák