Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    válasz kjani18 #67894 üzenetére

    Nem a te hibád igazából. Ha a hűtő lefogatása nem teszi lehetővé, hogy levétel előtt kicsit megforgasd, hogy eltörjön az odaszáradt paszta, akkor ez van sajnos. Nem nagy gáz, 2 lehetőség van.

    1.) Tapétavágó késsel úgy feszíts a proci és a borda közé, hogy a kés "nagyobb" oldala (mivel egyik oldalra vannak ezek élezve) feküdjön fel a hűtőre, és a proci teljes oldalán feszíts alá. Ha a tapétavágó kést kiveszed a tokjából, annál jobb. Kezedre vigyázz!

    Ha ez nem oldja meg, akkor a drasztikusabb megoldás jön:
    2.) Keress egy csavarhúzót, de ne a borda és a proci közé túrj be vele, mert megsérülhet a hűtő és a proci is! A csavarhúzó szárával feszíts alá óvatosan a proci sarkának úgy, hogy a bordán legyen a csavarhúzó feje, a proci oldalán a szára. Mint egy emelő, csak kicsiben. De nem iszonyat erővel, csak határozottan, mert letörhet a proci sarka! Körbe körbe aláfeszítgetsz, el fogja engedni, de olyan helyen csináld, hogy a proci ne essen le, főleg ne kemény felületre zuhanjon!

    Hajrá! ;)

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák