Új hozzászólás Aktív témák

  • Jim74

    nagyúr

    Úgy látom a CIB-nél jövő hét elején megint fejetlenség lesz... ;]

    "Kedves Ügyfelünk!
    Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy 2019. június 15. (szombat) 22:00 órától június 16. (vasárnap) 06:30 óráig az alábbiakban felsorolt szolgáltatásaink nem, vagy csak korlátozottan lesznek elérhetőek informatikai rendszerünk fejlesztése miatt.

    CIB Bank által kibocsátott betéti- és hitelkártyákkal végzett tranzakciók (fizetés és készpénzfelvétel): a CIB Bank által kibocsátott betéti- és hitelkártyák használatában a fenti időszakban fennakadások lehetnek.
    CIB ATM szolgáltatások: a CIB Bank által üzemeltetett ATM-ek szolgáltatásai nem lesznek elérhetőek.
    CIB kereskedői bankkártya-elfogadás: a CIB-es POS terminálok esetében a CIB Bank által kibocsátott betéti- és hitelkártyák elfogadásában fennakadások lehetnek, a CIB eCommerce (internetes kártyaelfogadás) esetén pedig semmilyen kártya elfogadása nem lesz elérhető.
    A CIB Internet Bank, a CIB Bank Online, a CIB Bank Mobilalkalmazás, az eBroker és a Business Terminal kártyás funkciói nem lesznek elérhetőek, illetve azon ügyfeleink számára, akik csak hitelkártyával rendelkeznek bankunknál, ezek a csatornák egyáltalán nem lesznek elérhetőek.
    A CIB24 telefonos ügyfélszolgálat kártyás funkciói korlátozottan lesznek elérhetőek. A bankkártyaletiltás lehetősége természetesen ebben az időszakban is biztosított lesz.

    Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk, és köszönjük türelmét, megértését.

    Üdvözlettel:
    CIB Bank"

Új hozzászólás Aktív témák