Új hozzászólás Aktív témák

  • Zirowe

    nagyúr

    Megnéztem a havi számlaegyenleg értesítőket májusig visszamenőleg és a direktnet felületi értesítéseket+ajánlatokat, sehol sincs értesítés csomag megszűntésről.
    Nincs azzal bajom, ha megszüntetik, jogukban áll, és az évek alatt bőven sokat kerestem (ők meg vesztettek) a régi csomag feltételeivel, de a csomagból kirakást csakis "fair" feltételek mellett vállalom.
    Az nem járja, hogy mailekben fenyegetőznek.

    Megszüntetik a számlám, oké, és mi lesz a rajta lévő pénzemmel?!
    Mailt küldenek erről, de bezzeg a szipi-szupi kölcsön ajánlataikról meg postai levelet küldenek kéthavonta, bár direkt kértem ne spameljenek.
    Ugyanúgy kéthavonta zaklatnak telefonon, bár ezt is megkértem, hogy ne tegyék, ilyen-olyan ajánlattal, amiről addig nem tudnak mondani semmit, amíg nem azonosítom magam.
    Aztán amikor elmondom nekik, hogy eszem ágában nincs telefonba azonosítani magam úgy, hogy ők hívtak engem, akkor még a másik oldal van felháborodva.
    Amúgy ezt is szabályozni kéne vhogy, hogy ha bank hív engem, akkor ne én azonosítsam magam, hanem ők engem.
    Hogy a trágya appjukról ne is beszéljek.

    Szóval akkor ez a mai megint üres fenyegetés?

    We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Új hozzászólás Aktív témák