Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz #07746304 #12112 üzenetére

    Eddig emulátorral oldottam meg, de ott telt be a pohár, hogy a január 8-ai frissítésüktől beszart a Memuba telepített cib app, utána áttértem Noxra, ott fut, de ott nem lehet lefixálni a képernyőt fekvőre, aztán kellett a CIB24-en totál újraregisztrálni, akkor utána működött a withkey, mondom akkor most hogy végre működik (tévedésből nem saját gépen csináltam meg, csak az volt a lényeg, hogy működjön már végre) és mikor a sima CIB24 nélküli átregisztrációt elvégeztem, időzónára is figyelve, hogy jó legyen a virtuális "táblagépen", egyszerűen megint nem fogadta el a javás a withkey jelszót.

    Mondom jó akkor sztornó, megyek hard tokenért. Azóta egyetlen egyszer sem tiltott ki, plusz a felelősség is át van tolva így rájuk, mert ha valami miatt nem megy, az nem az én bajom lesz.

    Ami hátrány, hogy a generált kódokat csak fél percig mutatja, míg az app másfél percig. A tranzakciók jóváhagyása meg külön móka:

    nyílra nyom, tokenbe: OK, PIN, OK, 2-es gomb, a képernyőről a számot a tokenbe ír, OK majd a generált kódot a szövegmezőbe visszaír, leOKz.

    Kiemeltem amit nem a tokenen kell elvégezni.

    Na ehhez képest a tranzakciók jóváhagyása a withkeys "korszakban" jóval egyszerűbb volt:

    nyílra nyom, leOKz, jön az SMS, kódot beír az SMS-ből, leOKz kész.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák