Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz ludsimon #1222 üzenetére

    24 éves kort elérő ügyfeleinknek két évig még több banki szolgáltatás kedvezményes használatát kínáljuk.

    A kedvezményeket abban az esetben veheti igénybe, ha

    * jövedelmét, vagy
    * ösztöndíját, vagy
    * diákhitelét.

    rendszeresen az OTP Banknál vezetett folyószámlájára utaltatja.

    Amennyiben betölti a 24. évet és számlájára nem érkezik jövedelem-, ösztöndíj- vagy diákhitel jóváírás, akkor a mindenkori Tempó Számlacsomag díjtételei kerülnek felszámításra számláján.

    A Lakossági Tempó Számlacsomag esetén kedvezményes csomagdíj kerül felszámításra az alábbi feltételek teljesülésekor:

    - ha a havi vizsgálatot megelőző két hónapban (havi zárlati napot megelőző második hónap 16-a és havi zárlati napot megelőző 15-e között) legalább egyszer érkezett jövedelem a számlára, vagy ugyanebben az időszakban legalább havi átlag (napi záró egyenlegek átlaga) 150 000 Ft a látra szóló egyenleg, és

    - ha a havi vizsgálatot megelőző két hónapban (havi zárlati napot megelőző második hónap 16-a és havi zárlati napot megelőző 15-e között) legalább 1 db élő (teljesült) csoportos beszedési megbízás (kivéve, OTP által folyósított hiteltörlesztés beszedése) történik a számlán, vagy ha a havi vizsgálatot megelőző két hónapban (havi zárlati napot megelőző második hónap 16-a és havi zárlati napot megelőző 15-e között) legalább 2 db kártyás vásárlás történik a számlán. A díjkedvezmény feltételét a Bank évente jogosult felülvizsgálni, A számlavezetési díjkedvezményt a mindenkori Hirdetmény tartalmazza. A feltételek nem teljesülésekor a Hirdetményben erre az esetre meghatározott csomagdíj kerül felszámításra.

    A pontos díja pedig: a fenti esetben min. 279 Ft, egyéb esetben min. 559 Ft. Már csak az a kérdés, hogy kinek éri ez meg? :D Más bank feltétel nélkül adja 279-ért a számlát vagy még olcsóbban.

Új hozzászólás Aktív témák