Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz hlsandor #1328 üzenetére

    Hanem a PSZAF linkeken levo optimumkeresot!

    Maradjunk annyiban, hogy van egy jól bejáratott keresőm e célra és aszerint is a "legjobb" csomag a Citi TOP 0 Ft-os csomagja.

    Kulonben mar megint eppen te irtad le, hogy ilyen nincs!

    Na állj! Én úgy értettem, hogy feltételek nélkül ilyen csomag nem létezik. Ez tény. Ez nem vita tárgya. Ha már van feltétel az egész más.

    Legalabb egyszer olvasd mar el, hogy mit kinalnak, es azutan merd mondani, hogy ilyen nincs!

    Van. Kb. négy-öt éve létezik ez a csomag és már a megjelenése pillanatában is azt mondtam, hogy ezt nem nekem találták ki.

    Akinek a havi jovedelme eleri a 150 eFt -ot, annak az nem feltetel! Akinek meg nem eri el, az ne ezt valassza!

    Na itt a lényeg. Nem tudom hogy akkor mit kell ezen ennyit okoskodni.

    Ha neked nem ez kell, hanem fizetni akarsz a szamlavezetesert, havonta csak ketszer vehetsz ki dijmentesen ATM -bol, fizetni akarsz eves kartyadijat, am tedd! Es amit lobogtatsz, a netes elerest, az mint irta Halka, itt is megvan, es az is ingyenes! Mint irta, itt nincs ugyan akkora biztonsag, mint az OTP rendszereben, de leirasod szerint ez teged nem erdekel!

    Nem akarok fizetni a szálmavezetésért és most nem is fizetek. 2 kp.felvét bőven elég kell legyen havonta, főleg hogy bármelyik ATM-ből kivehetek, hát az az éves díj olyan elenyésző, hogy ki tudom fizetni (kemény 490 Ft).

    Nem az a lényeg, hogy van-e netes elérés, hanem az hogy az a netes elérés milyen, milyen szolgáltatásokat nyújt, mennyire felhasználóbarát a kezelése stb..
    Ki beszélt itt OTP-ről?

    Reszemrol lezartnak tekintem a diskurzust, kerlek tekintsd te is annak!

    Nem én kezdtem. Idejöttél vitát gerjeszteni hót feleslegesen. Szép bemutatkozó a fórumon. Eldöntötted, hogy ma direkt felbosszantasz valakit? Mert nagyon úgy tűnik, hogy perlekedni jöttél.

    csak azt szajkozod, hogy ingyen semmit sem adnak!

    Tán nem így van? Ingyen semmit sem adnak ez tény, a tények makacs dolgok. Milyen ingyenesség az, hogy mutass be havonta 150k-t azért, hogy ingyen nyújthassunk neked x.y. szolgáltatást? Nekem egész más fogalmam van az ingyenességről. Maradjunk annyiban ez max. feltételesen ingyenes, feltétel nélkül elég durva lehúzás.

    Jobb megoldast irhatsz, mint ahogy azt kertem is, (varom is!) de az meg nem erkezett meg!

    Nem jobbat, hanem alternatív megoldást írtam. És hogy miért? Nyilván te is tisztában vagy vele, hogy ettől "jobb" szolgáltatást keresve sem találni, ezt max. úgy lehetne szépíteni, ha eltekintenek a 150k havi szintű betolásától, de jól tudod, hogy ilyen csomag nem létezik. De azért provokálsz, hogy erre mégis hogyan varrok majd gombot. :((( Szánalmas.

    Eleve nincs olyan, hogy jobb vagy rosszabb, már te magad is leírtad, hogy akinek van 150k talán ezt választja, talán nem, akinek meg nincs az biztos, hogy nem ezt választja. Kinek a pap, kinek a papné.

Új hozzászólás Aktív témák