Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz cocka #17659 üzenetére

    most csak kötekedsz a megfogalmazáson? :DDD
    szerintem pontosan tudod mire akartam utalni. nyilván nem egy egzakt definíció volt, de ha valakinek fontos a banki befizetés és mondjuk Debrecenben él, akkor valószínűleg nem fog ebből egy fél napos programot csinálni. Valószínűleg még Székesfehérvárról sem ideális.
    De talán már Óbudáról sem.

    (az én fejemben Budapesti agglomeráció Budapest része majdnem minden tekintetben. a legtöbb irányban összenőttek már a lakott területekben, 20 éven belül a többi is fog.)
    szóval itt most nem volt semmilyen BP vs. nem BP szembenállás, csak a távolságra utaltam.

    (Egy budai fórumtárs beleköthetne abba, hogy miért "Pest"-ezed le Budapest-et, pedig érthető, hogy csak röviden akartál fogalmazni. pont, mint én a budapestiekkel korábban :R )

    "Főpolgármester úr szerint is a BKK csak a budapestieké." ezt viszont egyszerűen nem hiszem el: vagy nem mondott ilyet, vagy out of context idézték, vagy kiforgatták a szavait. egy normális évben a BKK bevételeinek jelentős része turizmusból jön. központi költségvetésből is több támogatást kap (normális helyzetben), mint bármelyik másik helyi közlekedési vállalat (lakosságarányosan), szóval nem látom a logikát, hogy egyáltalán mi alapján gondolhatna ilyet, nemhogy még ki is mondja. de ez már nagyon off.

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák