Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz #02683648 #1929 üzenetére

    Na ez utóbbi korrekt. De mondjuk inkább kifizetem az éves kártya díjat (főleg ha ÉVENTE az egy évre szóló díjat vonják le, nem variálnak vele összevissza, hogy két évet előre meg ilyen marhaságok), minthogy számlavezetési díjat fizessek egy devizaszámláért. (bár nekem nincs szükségem devizaszámlára, illetve amilyenre szükség lenne olyat úgy se tudnak kínálni) Ahogy ugye pl. otpéknél megy ez.

    Olyanra lett volna még korábban szükségem, hogy két normál folyószámla egymás mellett. Kártya se kellett volna hozzá, csak egy másik folyószámla ugyanannál a banknál. Közölték, hogy ezt nem lehet. Vagy nyitok egy devizaszámlát vagy egy megtakarításit. Ennyi volt az opció.

    Az unicredit helyében én ezt az EUR+HUF=HUF hülyeséget úgy módosítanám, hogy akinek devizaszámla kell az rendeljen hozzá külön bankkártyát ha erre van igénye, egyébként a két számla külön lenne választva(deviza és forint), másfelől viszont a 2 számla egy kártya nem egy rossz dolog, de nem ilyen kombinációban, ahogy unicrediték csinálják.

    Úgy lenne jó hogy 2 számlád van mindkettő forint, de csak az egyikhez tudsz hozzáférni a bankkártyával, ha a másikhoz is hozzá akarsz, ahhoz másik bankkártya kéne. Nekem egy időben ez utóbbira lett volna szükségem. Már nincs.

    Egyébként meg mivel cibes vagyok, az internetkártyához rendelt számla is felfogható egy másik számlának.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák