Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    Hát most a Gránit is nagyon leszerepelt. Ebben a hónapban jár le a kártyám.
    Kedden próbáltam telefonnal fizetni, elutasítva: kártya zárolva. Az eladó még szóvá is tette, hogy most el kéne kérnie a kártyát. Persze magával a kártyával tudtam fizetni. Gondoltam megint csak rendszer hiba, vagy "digitalizálatlanná" vált a kártyám. Valóban csak éppen már két kártya látszódott a gránit app-ban, teljesen megkülönböztethetetlenek. Az egyik aktív, a másik nem. Ha az egyiket próbálom digitalizálni, akkor "átmeneti hiba", ha a másikat, akkor "inaktív kártyát nem lehet". Persze nem akarom a másik kártyát aktiválni, mert úgy sejtem, hogy az az új, ami fizikailag még nincs meg nálam.
    Írtam nekik netbank-on, azt írták vissza, az app frissült és többeknek lett ez a probléma, már dolgoznak rajta. A régi kártyám hó végéig érvényes.
    Ma reggelre már egyik kártya sem látszódott az alkalmazásban.
    Gondoltam biztos, ami biztos feltöltöm a revolut-omat is, hátha lesz még ennél nagyobb is a leállás, ez is elutasítva, többször is.
    Felhívom a bankot, hogy miért lett elutasítva és kiderül, hogy az új kártyám is inaktív és én a régivel próbáltam fizetni, ami ugyancsak inaktív. Közben az alkalmazásban megjelent újra egy kártya, ami viszont aktív (ugye még mindig nem tudom megállapítani, hogy akkor ez most az új, vagy a régi). Tehát jelen információk szerint, van egy kártya, ami itt van nálam fizikai formában és már nem használható (legalábbis online nem, fizikai boltban ma nem próbáltam, tegnap még ment). És van egy kártya, ami aktív, csak épp nincs nálam, nem tudom a cvv kódját, de amúgy ha rossz kézbe kerülne, akár (talán?) használni is tudná.
    Azt ígérték minél előbb visszahívnak. Ez volt másfél órája.
    Közben megkértem egy haveromat, hogy utaljon revolutomra valamennyit, hogy ne legyek teljesen kp nélkül.

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák