Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz ACE- #20350 üzenetére

    Én igazából azt nem értem ebben a funkcióban, hogy ebből miért kell sportot űzni? Másik fórumon írta valaki, hogy "egy csomó gbitelnivalóm lenne".

    Ugye az a szolgáltatás lényege, hogy a regisztrált kártyáid közül a fizetés előtt ki tudod választani, hogy melyiket terheljék.
    Na most egyeseknek tényleg az a hobbija, hogy nem ám beállítanak max. 2-3 kártyát és azok közül eggyel max. kettővel fizetnek mindenhol, hanem minden fizetéskor változtatgatják vagy változtatgatnák, ha eszükbe jutna? Aztán utólag meg megy a tilitoli?

    Azt szerintem elég nehéz kimagyarázni, hogy jajj megint elfelejtettem másik kártyára váltani. Valószínűleg akinek annyi kártyája van, az úgy is szarásig van pénzzel, akkor nem mindegy melyiket terheli a rendszer? Utána meg mivel egy bughalmaz az egész nyígnak, hogy milyen sokáig tartja vissza a gonosz Körv varjú a pénzüket.

    Azt meg végképp nem értem, hogy ha egy csomó ember tudja, hogy bugos, akkor miért használja annak ellenére is? Biztos mazochisták, szeretnek idegeskedni vagy szeretik, ha kétszer terhelnek be egy tételt a számlájukra, aminek a második verzióját ki tudja hány hét múlva kapják vissza.

Új hozzászólás Aktív témák